• Contact

Fiat occasion kopen

Van der Linden auto’s heeft een groot aanbod occasions van diverse gerenommeerde autofabrikanten. Zo komt u in onze showroom in Hoogeveen ook auto’s van het merk Fiat tegen. Bent u groot liefhebber van deze autofabrikant en zou u graag een mooie occasion van dit merk rijden? Dan helpen wij u een geschikte auto te vinden, uiteraard voor een aantrekkelijke prijs. 

Bekijk onze occasions

 
Geld besparen met een occasion

Door een tweedehands auto te kopen, kunt u veel geld besparen. Zelfs jonge tweedehands auto’s zijn namelijk goedkoper dan gloednieuwe auto’s die net uit de fabriek komen. Heeft u veel geld gespaard, maar vindt u het zonde om dit spaargeld volledig uit te geven aan een nieuwe auto? Dan komt u naar onze showroom in Hoogeveen om een tweedehands auto te kopen. Ook als u een wat minder groot budget heeft, kunt u bij ons slagen. 

Van der Linden auto’s: alleen de beste occasions

In onze showroom vindt u enkel occasions van hoge kwaliteit. Zo kijken wij al onze auto’s eerst uitgebreid na, voor deze inderdaad in de showroom komen. Auto’s die niet veilig zijn, verborgen gebreken hebben of andere problemen vertonen, worden niet aan ons aanbod toegevoegd. Koopt u een auto bij Van der Linden auto’s, dan weet u zeker dat u in kwaliteit investeert. Ook heeft u de garantie dat u een aantrekkelijke prijs mag betalen voor uw auto. Onze occasions zijn dan wel van uitstekende kwaliteit, maar wij verkopen de auto’s altijd voor realistische prijzen. 

 

Wilt u meer weten over het aanbod van Van der Linden auto's? Neem dan contact met ons op. Bent u nieuwsgierig naar ons actuele aanbod? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen of bekijk onze auto's op de website.

1
Scan de code Open in browser