Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Citroën occasion kopen Hoogeveen

Bent u op zoek naar een betaalbare auto van autofabrikant Citroën? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s: uw betrouwbare occasiondealer uit Hoogeveen. Wij verkopen occasions van diverse gerenommeerde autofabrikant, waaronder dit Franse merk. Door ons grote aanbod tweedehands auto’s, kunt u altijd een auto vinden die aan uw eisen voldoet en binnen uw budget valt.

Bekijk onze occasions


Citroën_occasionOns aanbod Citroën occasions

Ons aanbod occasions wordt regelmatig aangevuld. Door ons aanbod regelmatig aan te vullen, zijn wij in staat vele verschillende occasions te verkopen. Van het merk Citroën verkopen wij bijvoorbeeld de Picasso, maar ook het nieuwe model Cactus. Ook kiest u bij ons zelf uit welk bouwjaar uw auto moet komen. In onze showroom in Hoogeveen vindt u auto’s uit 2010, 2012 en 2013, maar ook uit de jaren 2015, en zelfs 2016

Gegarandeerd een lange levensduur

Wij vinden het belangrijk dat u een hoogwaardige auto kunt rijden. Niet voor kort, maar op de lange termijn. Daarom verkopen wij enkel occasions met een lange levensduur. Om te controleren of een auto aan onze eisen voldoet, kijken wij het voertuig helemaal na. Alleen als een auto door onze strenge keuring komt, komt het voertuig in de showroom terecht. Bij Van der Linden auto’s heeft u dan ook de garantie op hoge kwaliteit én een lange levensduur.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons actuele aanbod occasions? Kijk dan op onze website, want hier zetten wij al onze occasions op. Wilt u een occasion in het echt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom.
Vragen over een specifieke occasion op onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen u ook aankoopadvies geven.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!