• Contact

Citroën occasion kopen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige occasion van het merk Citroën? Dan moet u bij Van der Linden auto's zijn. Een deel van ons aanbod occasions bestaat uit auto’s van dit Franse merk. Wij helpen u graag de auto te vinden die echt bij u past en uiteraard ook binnen uw budget valt. 

Bekijk onze occasions

 
Geld besparen met een tweedehands auto

Vindt u een gloednieuwe auto van het merk Citroën te duur? Dan kunt u een tweedehands auto van dit merk aanschaffen. Hoe ouder de auto, des te groter uw besparing. Maar zelfs als u een vrij nieuwe auto aanschaft, bespaart u al veel geld. Zo kunt u een geweldige auto rijden die normaliter buiten uw budget zou vallen, zonder dat u al uw spaargeld uit moet geven.

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Heeft u een mooie auto gevonden in onze showroom? Dan kunt u deze auto direct kopen, maar u kunt er ook voor kiezen uw huidige auto in te ruilen. Wij nemen uw auto onder de loep en bepalen de inruilwaarde van het voertuig. Deze inruilwaarde wordt verrekend met de prijs van uw tweedehands auto. Is uw huidige auto meer waard? Dan krijgt u de auto plus het resterende bedrag van de inruilwaarde mee naar huis. 

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare dealer uit Hoogeveen

Van der Linden auto’s is al jaren gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van occasions, enkel van gerenommeerde A-merken. Bent u op zoek naar een professionele en ervaren dealer uit Hoogeveen waar u op kunt vertrouwen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over ons aanbod auto's? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen,

1
Scan de code Open in browser