• Contact

BMW occasion kopen Hoogeveen

Autofabrikant BMW staat bekend als producent van luxe en mooie auto’s, die altijd comfortabel rijden. Wilt u een auto van dit gerenommeerde Duitse automerk rijden, maar vindt u de nieuwe modellen net iets te duur? Dan kunt u een occasion van uw favoriete merk bij Van der Linden auto’s kopen. Een tweedehands auto is altijd voordeliger dan een nieuwe auto, ook als de auto er zo goed als nieuw uit ziet.

Bekijk onze occasions

 Ons actuele aanbod BMW occasions

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de perfecte occasion bij ons kan kopen. Daarom hebben wij altijd een groot aanbod occasions, ook van uw favoriete merk BMW. U kunt bij ons auto’s uit de 3 Serie kopen, maar ook uit de 4 Serie en de 5 Serie. Wij verkopen modellen als de Coupé, de Gran Coupé en de Touring, stuk voor stuk in uitstekende staat. 

In ons aanbod occasions vindt u oudere auto's uit de bouwjaren 2009, 2010, 2011 en 2012, maar u kunt in onze showroom in Hoogeveen ook een jongere occasion kopen. Denk hierbij aan een auto uit het bouwjaar 2015.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de showroom

Bent u benieuwd welke auto’s wij op dit moment verkopen? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u niet alleen ons actuele aanbod bekijken, maar kunt u eventueel ook een of meerdere proefritten maken. En heeft u geen tijd of zin om naar onze showroom te komen? Dank kunt u ons aanbod ook op de website bekijken. Wilt u een auto in het echt bewonderen, dan kunt u alsnog naar onze showroom komen. 

Heeft u vragen over een auto in ons aanbod? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen uw vragen zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden en doen dit uiteraard graag.

1
Scan de code Open in browser