• Contact

BMW occasion kopen

Veel mensen willen dolgraag een auto van autofabrikant BMW rijden, maar vinden de auto’s van dit merk toch iets te duur. Toch hoeft een auto van deze fabrikant helemaal niet duur te zijn. Koopt u een tweedehands exemplaar, dan bent u namelijk veel goedkoper uit. Door u te richten op occasions, kunt u zelfs met een klein budget een prachtige auto kopen. 

Bekijk onze occasions

 
Een BMW occasion voor iedereen

Van der Linden auto’s heeft een groot aanbod occasions, ook van diverse A-merken. Door ons grote aanbod occasions, komt u in onze showroom altijd wel een auto tegen die bij u past. En weet u niet zo goed waar u naar op zoek bent? Dan kunnen onze klantvriendelijke medewerkers u helpen. Wij zoeken graag de perfecte tweedehands auto voor u. 

 

Bent u benieuwd welke occasions op dit moment in onze showroom staan? Dan kunt u onze showroom in Hoogeveen bezoeken, maar u kunt ons aanbod ook op de website bekijken. Zo hoeft u de deur niet uit, maar heeft u wel een duidelijk beeld van ons huidige aanbod. 

Proefrit maken? Kom naar onze showroom

Heeft u een mooie auto gezien op onze website? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen, want dan kunt u de auto meenemen voor een proefrit. Bevalt het voertuig, dan is de koopovereenkomst uiteraard in een mum van tijd gesloten. En wilt u uw oude auto inleveren, zodat uw parkeerplaats vrij komt voor uw prachtige occasion? Dan is dit zeker mogelijk. Wij bekijken uw auto, berekenen de inruilwaarde en halen dit bedrag van het aankoopbedrag af.

 

Wilt u meer weten over onze occasions, een specifieke auto op onze website of het inruilen van uw auto? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

1
Scan de code Open in browser