• Contact

Audi occasion kopen Hoogeveen

Rijdt u op dit moment een auto van het merk Audi, maar is uw auto echt aan vervanging toe? Dan kunt u een gloednieuwe auto kopen bij de dealer, maar u kunt er ook voor kiezen een tweedehands auto van uw favoriete merk te kopen. Koopt u uw occasion bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen, dan neemt u een mooie, comfortabele en veilige auto mee naar huis en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Bekijk onze occasions

 Een groot aanbod Audi occasions

Van der Linden auto’s verkoopt occasions van gerenommeerde autofabrikanten, waaronder het merk Audi. Ons actuele aanbod occasions van dit merk is erg groot en wordt regelmatig aangevuld. Zo kunt u bij ons de Q3 kopen, maar ook de Q5, A3, A4, A5 of A6. Wij verkopen oudere auto’s uit de jaren 2008, 2009, 2010 en 2011, maar ook nieuwere auto’s uit bouwjaren als 2014 en 2016. Het maakt niet uit wat voor auto u wil rijden en wat voor budget u heeft, want in onze showroom is er voor ieder wat wils

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Onze occasions zijn standaard laag geprijsd, maar er is een manier om nog meer geld te besparen op de aankoop van uw auto. Zo kunt u ervoor kiezen uw huidige auto in te ruilen bij het kopen van een occasion. Is uw auto nog veel waard, dan krijgt u hier veel inruilwaarde voor terug. Dit geld wordt in mindering gebracht op uw aankoopfactuur van Van der Linden auto's. Kortom, door uw huidige auto in te leveren in onze showroom in Hoogeveen, bespaart u veel geld.

 

1
Scan de code Open in browser