Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Audi occasion kopen

Van der Linden auto’s is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoge kwaliteit occasions. Door een tweedehands auto uit onze showroom te kopen, kunt u een geweldige auto rijden zonder hier al uw spaargeld in te moeten investeren. Zelfs onze occasions van het gerenommeerde automerk Audi worden voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. 

Bekijk onze occasions

audi-occasionHoge kwaliteit voor een aantrekkelijk lage prijs

Veel mensen willen graag een auto van het merk Audi rijden, maar vinden de auto’s van dit merk te duur. Zou u ook dolgraag een auto van deze Duitse fabrikant rijden, maar heeft u niet voldoende spaargeld of vindt u het zonde om al uw spaargeld aan een auto uit te geven? Dan komt u naar onze showroom om een occasion van dit merk aan te schaffen. Onze occasions zijn van uitstekende kwaliteit, maar worden wel altijd voor een lage prijs verkocht. Zelfs als uw budget niet zo groot is, kunt u slagen bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen.

Nog meer korting? Ruil uw auto in

Onze tweedehands auto's zijn standaard aantrekkelijk geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen in onze showroom. Ruilt u uw huidige auto in, dan gaat de inruilwaarde van dit auto namelijk van de kosten van uw nieuwe aanwinst af. Dit betekent dat u nog meer geld kunt besparen en tegelijkertijd van uw oude auto af bent. Zeker als u slechts één parkeerplaats hebt en deze graag wil reserveren voor uw nieuwe auto, is onze inruilservice interessant.

Wilt u meer weten over de inruilservice van Van der Linden auto’s? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Bent u benieuwd naar ons aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen en bekijk al onze auto's.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!