Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen

Bij het aanschaffen van een auto, kunt u er ook voor kiezen een tweedehands auto te kopen. Een tweedehands auto wordt ook wel een occasion genoemd en betreft een wagen die niet direct van de fabrikant komt, maar al door een andere autobezitter is gebruikt. Vroeger waren tweedehands wagens overduidelijk niet meer nieuw, maar tegenwoordig zien we het verschil tussen een tweedehands auto en een nieuwe auto bijna niet meer. Occasions worden van steeds hogere kwaliteit en hier kunt u van profiteren.

De voordelen van het kopen van een occasion

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een occasion kopen als ze een andere auto willen rijden. Het eerste voordeel van het aanschaffen van een tweedehands auto, is het feit dat deze wagens veel goedkoper zijn dan nieuwe auto's. Waar u voor een gloednieuwe auto een hoge prijs betaalt, bent u bij het kopen van een occasion veel goedkoper uit. Ook als u het nieuwste model koopt, bent u goedkoop uit als u een auto koopt die al in het bezit is geweest van iemand anders.

Daarnaast worden er vele soorten, maten en kleuren tweedehands auto's verkocht. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u minder keuze heeft bij het kopen van een tweedehands auto, want door het grote aanbod is er altijd wel een auto te vinden die bij u past.

Tot slot zijn occasions tegenwoordig ook van steeds hogere kwaliteit. U koopt geen auto die door een ander afgedankt is, maar die nog steeds van hoge waarde is, comfortabel en veilig rijdt en uiteraard uitgebreid gecontroleerd en getest is op eventuele (verborgen) mankementen.

Een occasion kopen bij Van der Linden auto's

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod met verschillende soorten tweedehands auto's. Door de jarenlange ervaring van Van der Linden auto's in het verkopen van occasions, weet u bij deze expert zeker dat u een auto van hoge kwaliteit aanschaft. Neem contact op met Van der Linden auto's om uw wensen te bespreken.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!