• Contact

Occasion Emmen

Door een occasion of tweedehands auto aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Een tweedehands auto is namelijk veel goedkoper dan een gloednieuwe auto en dit betekent dat u de beste wagen kunt rijden zonder hier al uw spaargeld in te investeren. Koopt u uw occasion bij Van der Linden auto's uit Hoogeveen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

Van der Linden auto's: alleen hoge kwaliteit voertuigen

Wij vinden het belangrijk dat u vele jaren plezier heeft van de tweedehands auto die u bij ons koopt. Daarom verkopen wij geen auto's van lage kwaliteit, maar bieden wij enkel de beste auto's aan in onze showroom in Hoogeveen. Deze auto's hebben een lange levensduur, zijn volledig gecheckt op eventuele verborgen gebreken en zijn uiteraard op en top veilig. Koopt u een gezinsauto in onze showroom, dan weet u zeker dat u uw gezin veilig kunt vervoeren.

 

Ook bieden wij tweedehands bedrijfsauto's aan in onze showroom vlakbij Emmen. Zoekt u een nieuwe wagen voor uw bedrijf en wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan bieden wij diverse voordelige tweedehands bedrijfsauto's aan.

Bespaar geld, ruil uw bestaande auto in

Door uw auto in te ruilen bij het kopen van een tweedehands voertuig in onze showroom, krijgt u de auto nog goedkoper mee naar huis. De inruilwaarde van uw huidige auto wordt namelijk van de aankoopprijs van de tweedehands auto af gehaald en hierdoor kan de korting flink oplopen. Bent u benieuwd wat de inruilwaarde van uw auto is? Breng dan een bezoek aan Van der Linden auto's in de buurt van Emmen en u komt hier vanzelf achter. Vragen over het inruilen van uw auto? Neem dan contact met ons op en laat al uw vragen beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser