Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Zwolle

Heeft u het voornemen om een nieuwe auto te kopen in de regio Zwolle? Van der Linden auto's uit Hoogeveen is een bekende en vertrouwde partij op het gebied van jonge en luxe tweedehands auto's in de regio rondom Zwolle.

Waarom een tweedehands auto kopen?

Uiteraard is het een aantrekkelijk idee om een nieuwe personenwagen te kopen. U bent de eerste gebruiker en hoeft voorlopig geen hoge onderhoudskosten te verwachten. Ook hoeft de auto nog niet APK-gekeurd te worden. Tegelijkertijd is het zo dat een nieuwe personenwagen erg duur is in aanschaf en ook nog eens een groot deel van de waarde verliest in de eerste twee jaar.

De voordelen van een jonge occasion

Oudere tweedehandsauto's zijn aanzienlijk goedkoper, maar zelfs wanneer zij in goede staat verkeren, zijn zij in het gebruik duurder dan nieuwe auto's. Dit heeft te maken met de onderhoudskosten maar ook met het energieverbruik. Oudere auto's zijn uitgerust met een ouder type motor, die niet zo zuinig met brandstof omgaat als de motoren van de huidige generatie auto's. Het kopen van een jonge tweedehands auto biedt u dus het beste van twee werelden. Het aanzienlijke waardeverlies heeft al plaatsgevonden, terwijl uw zo goed als nieuwe auto toch voldoet aan de hedendaagse standaarden op het gebied van comfort, veiligheid en verbruik.

Let bij het kopen van een tweedehands auto in de regio Zwolle goed op de betrouwbaarheid van de aanbieder. Van der Linden auto's onderscheidt zich in de regio Zwolle door het grote assortiment en de hoge klantwaardering. Ook zijn alle aangeboden occasions voorzien van een Nationale Auto Pas. Veel automobilisten in de regio Zwolle en ver daarbuiten weten de weg naar Van der Linden auto's te vinden. Het team vertelt u graag meer over de aangeboden auto's: neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!