Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Overijssel

Woont u in de provincie Overijssel en is uw huidige auto aan vervanging toe? Of wilt u voor het eerst een nieuwe auto gaan kopen? Bij het kopen van een nieuwe auto heeft u wellicht een aantal vragen. Neem vooral de tijd om uw wensen en financiële mogelijkheden te inventariseren. Zo voorkomt u dat u op termijn spijt krijgt van uw aankoop.

Budget bepalen

Budgettechnisch is het kopen van een jonge occasion het meest aantrekkelijk. Deze zijn namelijk aanmerkelijk goedkoper, maar zijn toch voorzien van elk hedendaags comfort en van energiezuinige motoren. Daardoor kunt u, vergeleken met het kopen van een nieuwe auto, voor hetzelfde bedrag een auto kopen in een luxere uitvoering. Houd niet alleen rekening met de aanschafprijs, maar neem ook het te verwachten onderhoud, verzekering en de wegenbelasting mee in uw begroting.

Keuze voor een autobedrijf

Via de diverse zoekmachines en websites kunt u in de regio Overijssel zoeken naar occasions. Het is daarbij wel belangrijk om te kijken met welke partij u te maken heeft. Kijk bijvoorbeeld of een autobedrijf is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Wanneer een bedrijf meewerkt aan een extern beoordelingssysteem, is dit ook een manier om een goede indruk te krijgen van de betrouwbaarheid en kwaliteit.

Nieuwe auto kopen in de regio Overijssel

Van der Linden auto's is een zeer servicegericht autobedrijf in de nabijheid van Overijssel. Vanuit Overijssel bent u zo bij de showroom in Hoogeveen. Hier vindt u een voortdurend wisselende voorraad occasions van recente bouwjaren. Naast het grote assortiment onderscheidt Van der Linden auto's zich ook door een goed advies. De verkopers adviseren u graag bij de keuze voor uw nieuwe personenwagen en een eventuele bijbehorende financiering. Wilt u meer weten? U kunt eenvoudig contact opnemen via de website of telefoon.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!