Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Ommen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto in Ommen en omstreken, is het goed om vooraf alle voors en tegens op een rij te zetten. Van der Linden auto's uit Hoogeveen is een bekend en vertrouwd adres in de regio Ommen op het gebied van jonge, luxe occasions. Wij adviseren u graag bij het kiezen en kopen van een personenwagen in de regio Ommen die aansluit bij uw behoeften.

Nieuw rijden of toch tweedehands?

Wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen, weet u zeker dat u de eerste tijd geen hoge onderhoudskosten te verwachten heeft. De aanschafprijs van een nieuwe auto is echter hoog. Tevens is het zo dat de auto snel in waarde daalt in de eerste periode na de aanschaf. Met het kopen van een relatief nieuwe tweedehands auto geniet u dezelfde voordelen maar ligt de aanschafprijs aanzienlijk lager.

Kiezen voor de juiste occasion

Wanneer u besluit een occasion te gaan kopen, is het goed om vooraf een idee te hebben van wat u zoekt. Zo kunt u gericht zoeken en kan de verkoopadviseur met u meedenken bij het kiezen en kopen van de juiste occasion. Houd bij het bepalen van uw budget ook rekening met de terugkerende maandelijkse kosten zoals verzekering en wegenbelasting. Ook de inruil van een eventuele huidige auto kunt u meenemen in uw overwegingen.

Occasion kopen in Ommen en omstreken

Het team van Van der Linden auto's adviseert u graag bij het maken van de keuze voor een nieuwe auto. U hoort snel de eventuele inruilprijs van uw huidige personenwagen. Ook bemiddelt Van der Linden auto's zonder winstoogmerk bij de aanvraag van een financiering. Vanuit Ommen bent u via de N48 binnen een half uur in Hoogeveen. Neem nu contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hoogeveen.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!