Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Hoogeveen

Bent u afkomstig uit Hoogeveen of de omringende regio en oriënteert u zich op het kopen van een nieuwe auto? Overweeg ook eens het kopen van een jonge occasion. Het kopen van een occasion heeft verscheidene voordelen ten opzichte van het kopen van een compleet nieuwe auto. Van der Linden auto's is een bekende naam in de regio op het gebied van jonge occasions. Niet alleen particulieren uit Hoogeveen maar ook particulieren vanuit heel Nederland weten Van der Linden auto's te vinden vanwege het grote aanbod aantrekkelijk geprijsde auto's tegen groothandelsprijzen.

Nieuwe auto kopen of een occasion?

Het aantrekkelijke van een nieuwe auto is vooral het feit dat u de eerste periode niet of nauwelijks onderhoud moet laten verrichten. Nieuwe auto's dalen echter in de eerste periode na aankoop snel in waarde en zijn daardoor relatief duur. Wat oudere tweedehands auto's zijn betaalbaar qua aanschafprijs, maar vragen in veel gevallen al snel veel onderhoud. Een goede middenweg is het kopen van een vrij nieuwe tweedehands auto. Zo betaalt u niet teveel voor de aanschaf en mag u er vanuit gaan dat u de eerste periode geen hoge onderhoudskosten heeft. Een ander belangrijk voordeel van een jonge occasion is de korte levertijd.

Groot aanbod luxe en betaalbare occasions in Hoogeveen

Van der Linden auto's biedt een groot aantal jonge occasions van allerlei kwaliteitsmerken. Wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op of via het contactformulier op de website. Of kom vrijblijvend het grote assortiment jonge occasions bekijken. De showroom in bevindt zich aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Van der Linden auto's in Hoogeveen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!