Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Groningen

Woont u in de provincie Groningen en bent u van plan een nieuwe auto te kopen? Graag zetten wij een aantal aandachtspunten bij het kopen van een auto in de regio rondom Groningen voor u op een rij.

Een nieuwe auto kopen die bij u past

De belangrijkste vraag bij het uitkiezen van een andere personenwagen is waar u de wagen voor gaat gebruiken. Heeft u voldoende parkeerruimte tot uw beschikking, of woont u juist in een stad met smalle straten? Rijdt u met het hele gezin in de auto of rijdt u er regelmatig alleen in? Ook de hoeveelheid kilometers per jaar speelt een rol. Wanneer u veel kilometers aflegt, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer, is een dieseluitvoering wellicht financieel aantrekkelijk voor u. Met relatief weinig kilometers per jaar is een model met een benzinemotor meestal een betere optie.

Vertrouwd adres

Geheel nieuwe auto's zijn vrij duur en dalen sterk in waarde na aanschaf. Daarom is het vaak de moeite waard om op zoek te gaan naar occasion van een recent bouwjaar. Tegen een aantrekkelijke prijs rijdt u in een auto die van alle hedendaagse gemakken is voorzien. Het is wel zo verstandig om uw occasion te kopen bij een erkend bedrijf. Zo weet u dat u bij het kopen van uw nieuwe auto geen onnodige risico's loopt.

Nieuwe auto kopen in de regio Groningen

Van der Linden auto's is een bekende naam op het gebied van hoogwaardige, jonge occasions in Groningen en de rest van Noord-Nederland. Naast het grote assortiment kenmerkt Van der Linden auto's zich ook door service. Voor startende ondernemers zijn er aantrekkelijke en betaalbare financial lease constructies. Vanuit Groningen bent u via de A28 of via diverse provinciale wegen snel in Hoogeveen. Heeft u vragen over de modellen op de website of wilt u een afspraak maken? U kunt telefonisch en via het formulier op de website contact opnemen.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!