Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Gelderland

Woont u in de provincie Gelderland en overweegt u een nieuwe auto te kopen? Via internet kunt alle aangeboden nieuwe en tweedehands auto's in de regio rondom Gelderland bekijken.

Keuze tussen nieuw en tweedehands

Het kopen van een nieuwe auto is behoorlijk prijzig. Wilt u de kosten van de aanschaf drukken en toch in een zo nieuw mogelijke auto rijden? In dat geval is het verstandig om een jonge occasion te kopen. Deze zijn aantrekkelijker geprijsd en voldoen toch aan hedendaagse eisen op het gebied van rijprestaties en brandstofverbruik. Wel is het belangrijk om een occasion te kopen via een bonafide bedrijf. Zo weet u zeker dat u voor lange tijd plezier van uw occasion zult hebben.

Occasion kopen op vertrouwd adres

Een betrouwbaar bedrijf herkent u aan diverse zaken. Let er bijvoorbeeld op of het bedrijf is aangesloten bij brancheorganisaties of een instituut als de Nationale Auto Pas (NAP). De NAP geeft u inzicht in de historie van de auto en zorgt ervoor dat u een geïnformeerde aankoop doet. Verder kunt u ook de klantervaringen bekijken. Dit geeft u een goede indruk van het autobedrijf.

Zo goed als nieuwe auto kopen in de regio Gelderland

Van der Linden auto's in Hoogeveen ligt op geringe afstand van Gelderland en staat goed aangeschreven. Veel mensen uit het noordoosten van Nederland maar ook uit Gelderland weten de showroom in Hoogeveen te vinden. Bij Van der Linden auto's bent u van harte welkom voor een goed advies van één van de verkopers. Ook het inruilen van uw huidige auto voor een nieuwe occasion is mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Bent u op zoek naar een specifiek merk of model? Vul dan het belangstellingsformulier in op de website. Het team gaat dan gericht voor u op zoek.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!