Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Friesland

Overweegt u een nieuwe auto of een occasion te kopen in de regio Friesland? Een auto kopen is niet iets dat u iedere dag doet. Wellicht twijfelt u nog tussen verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Of u denkt nog na over de keuze tussen het kopen van een geheel nieuw exemplaar of occasion. Wij informeren u graag over de voordelen en nadelen en waar u bij de aanschaf van een vervangende personenwagen op moet letten.

Keuze tussen nieuw en occasion

Het kopen van een nieuwe auto geeft u de garantie dat u de komende jaren weinig tot geen onderhoudskosten heeft. De prijzen van geheel nieuwe auto's zijn echter erg hoog. Bovendien daalt de wagen in de eerste twee jaar na aankoop behoorlijk sterk in waarde. Een oudere occasion is vaak veel voordeliger, maar in dit geval loopt u het risico dat er op korte termijn gebreken opduiken aan de auto. Bovendien is een oudere personenwagen ook minder zuinig.

Een zo goed als nieuwe auto kopen

Een goede middenweg is om een occasion van een recent bouwjaar aan te schaffen. Een jonge occasion is, net als een nieuwe auto, ook voorzien van nieuwe technologie in de motoren en daardoor ook veel zuiniger in het gebruik. Een jonge occasion is dus een veilige keus wanneer u tegen een scherpe prijs een zuinige en comfortabele auto wilt rijden.

Jonge occasions in regio Friesland

Van der Linden auto's is een bekende naam voor hoge kwaliteit occasions in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Veel automobilisten in de regio rondom Friesland weten Van der Linden auto's te vinden vanwege het scherp geprijsde assortiment. In de showroom in Hoogeveen vindt u een scala aan jonge tweedehands auto's. Vanuit Friesland neemt u de A32 of diverse provinciale wegen. Kom langs in de showroom of neem vrijblijvend via de telefoon of de website contact op.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!