Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Emmen

Woont u in Emmen en denkt u erover om een nieuwe auto te kopen? Wanneer u overweegt een nieuwe auto te kopen, gaat u waarschijnlijk in eerste instantie op zoek in uw eigen woonplaats. Toch kan het een goed idee zijn om net even verder dan uw eigen woonplaats te kijken. Op internet krijgt u een goede indruk van het aanbod in Emmen maar ook in de omringende regio. Van der Linden auto's in Hoogeveen ligt op geringe afstand van Emmen en heeft altijd een ruim aanbod occasions van zeer recente bouwjaren op voorraad. Zo kunt u voor een aantrekkelijk bedrag een hedendaagse auto kopen.

Hoe herkent u een betrouwbare aanbieder?

Betrouwbare aanbieders van tweedehands auto's zijn vrijwel altijd aangesloten bij brancheorganisaties. Vaak werken zij met onafhankelijke kwaliteitssystemen. Ten aanzien van het kopen van uw nieuwe personenwagen is het belangrijk dat u de historie kunt inzien, bijvoorbeeld middels de Nationale Auto Pas. Wanneer bovengenoemde zaken niet te vinden zijn voor een bepaalde aanbieder, hoeft dit nog niet te betekenen dat u de aangeboden auto niet voldoet. Wel is het verstandig om in dit geval een aankoopkeuring te laten verrichten en op uw hoede te zijn.

Occasion kopen in de regio Emmen

Van der Linden auto's in Hoogeveen is al jaren een vertrouwd adres op het gebied van goed onderhouden tweedehands auto's. Het team adviseert u graag bij alle aspecten van de aanschaf van uw nieuwe auto. U heeft de keuze uit drie verschillende garantiepakketten. Daarnaast biedt Van der Linden auto's ook belangeloos bemiddeling aan bij de financiering van uw nieuwe auto. Neem gerust contact op voor meer informatie over een specifiek model of kom langs in de showroom. Vanuit Emmen bent u via de N34 en de A37 zo in Hoogeveen.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!