Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Assen

Oriënteert u zich op het kopen van een nieuwe auto in de regio Assen? En zoekt u een betrouwbaar autobedrijf met een ruim aanbod in de omgeving van Assen? Van der Linden auto's heeft een groot assortiment tweedehands auto's van recente bouwjaren. Deze zijn ten opzichte van een nieuwe auto zeer aantrekkelijk geprijsd en goed onderhouden.

Nieuwe of tweedehands auto kopen

Of u nu besluit om een nieuwe of en tweedehands auto te kopen, in beide gevallen is het belangrijk om zaken te doen met een betrouwbare partner. Kijk bijvoorbeeld of de garage is aangesloten bij brancheorganisaties. Zijn er recensies te vinden bij Google Bedrijven? En wanneer er klantervaringen op de website staan: zijn deze afkomstig uit een onafhankelijk kwaliteitssysteem? Een betrouwbaar bedrijf zal deze zeker vermelden op hun website. Wanneer klantwaarderingen in het geheel ontbreken, hoeft dit nog geen teken te zijn dat een autobedrijf niet betrouwbaar is, maar moet u wel op uw hoede zijn. Vraag vooral ook vrienden en familie in de regio naar hun eventuele ervaringen.

Informeren en vergelijken

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in een specifiek model auto, is het verstandig om alvast verdere informatie op te vragen. Een betrouwbaar autobedrijf vindt het geen probleem om telefonisch of per e-mail alvast informatie te verstrekken over de nieuwe auto die u wellicht gaat kopen.

Jonge occasion kopen in Assen

In de regio Assen, Drenthe en ook ver daarbuiten is Van der Linden auto's in Hoogeveen een vertrouwd adres voor de aanschaf van jonge occasions. Naast het grote, scherp geprijsde assortiment krijgt u hier ook een goed advies. Overweegt u een specifieke auto te kopen of wilt u algemene informatie? Neem dan gerust telefonisch contact op of vul het formulier op de website in. Vanuit Assen bent u via de A28 binnen een half uur in Hoogeveen.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!