Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen Amsterdam

Overweegt u een nieuwe auto te kopen en bent u woonachtig in de regio Amsterdam? Het aanbod in de regio Amsterdam op het gebied van nieuwe en tweedehands auto's is groot. Toch kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken uit het aanbod. Van der Linden auto's uit Hoogeveen is ook voor veel automobilisten uit de regio Amsterdam een vertrouwd adres vanwege de scherpe prijzen, de transparante service en het grote assortiment jonge, goed onderhouden occasions.

Keuze maken voor een auto in Amsterdam e.o.

Zeker wanneer u in een stedelijke omgeving woont, verdient de keuze voor een nieuwe auto extra aandacht. Gebruikt u de auto om langere afstanden voor uw werk mee te rijden, of bent u met name op zoek naar een stadsauto om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen? Bij korte afstanden voldoet een compacte en wendbare auto met een benzinemotor wellicht het beste aan uw wensen. Dit type personenwagen is goedkoper in het gebruik en ook eenvoudig te parkeren. In het geval van lange afstanden is het prettig om een wat grotere dieselauto te kopen. Deze bieden over het algemeen meer comfort en met een dieselmotor bespaart u op de brandstof wanneer u veel kilometers maakt.

Het kopen van een nieuwe of tweedehands auto

Het kopen van een jonge occasion biedt vele voordelen: u bespaart een behoorlijk bedrag ten opzichte van het kopen van een nieuwe personenwagen. Tegelijkertijd biedt een jonge occasion wel het comfort en de kwaliteit van nieuw rijden.

Het team van Van der Linden auto's neemt graag nog ouderwets de tijd om u goed te adviseren bij uw keuze voor een nieuwe personenwagen. Uiteraard kan dit voor klanten uit de regio Amsterdam ook via e-mail en telefonisch. Zeker wanneer u helemaal uit de regio Amsterdam komt, is het prettig om van tevoren al even telefonisch contact hebben over één of meerdere van de aangeboden auto's.

Bekijk onze occassions

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!