Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nieuwe auto kopen

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto, zijn er verschillende opties. Allereerst kunt u kiezen voor het kopen van een geheel nieuwe auto van een specifiek merk. Op deze manier weet u zeker dat u de komende jaren niet voor hoge onderhoudskosten komt te staan. Het nadeel is echter wel dat een nieuwe auto al in het eerste jaar behoorlijk in waarde afneemt. Geheel nieuw kopen is dus relatief duur. Een occasion kopen is aanmerkelijk voordeliger. Het grootste waardeverlies heeft bij een occasion al plaatsgevonden.

Nieuwe auto kopen bij een particulier

Tweedehands auto's zijn via diverse kanalen verkrijgbaar. Via aanbodsites verkopen zowel particulieren als bedrijven jonge en oudere occasions. Hoe weet u als leek een goede keuze te maken? Bij een particulier kunt u uiteraard een voordelige koop doen. In de regel wil een particulier niet te lang wachten met de verkoop en dit kan uw onderhandelingspositie versterken. U heeft echter geen zekerheid omtrent de kwaliteit van de auto en krijgt ook geen garantie.

Nieuwe auto kopen bij een autobedrijf

Het is verstandiger om bij een gerenommeerd autobedrijf te gaan kijken voor een jonge occasion. Hier kunt u vaak een garantiepakket afnemen en weet u zeker dat de occasion goed is nagekeken. Een jonge occasion heeft het zwaarste waardeverlies al achter de rug. Voor een scherpe prijs rijdt u in een vrijwel nieuwe auto.

Van der Linden auto's in Hoogeveen heeft precies dit type auto's voorradig. Door goede handelscontacten is er een continue aanbod van jonge en kwalitatief goede auto's in de showroom. Ook kunt u bij Van der Linden auto's terecht voor advies en bemiddeling bij de financiering van uw occasion. Wilt u meer weten? Bekijk het actuele aanbod op de website of neem geheel vrijblijvend contact op.

Bekijk onze occassions

 

Nieuwe auto kopen Drenthe · Nieuwe auto kopen Groningen · Nieuwe auto kopen Flevoland · Nieuwe auto kopen Gelderland · Nieuwe auto kopen Noord-Holland · Nieuwe auto kopen Friesland · Nieuwe auto kopen Overijssel · Nieuwe auto kopen Emmen · Nieuwe auto kopen Assen · Nieuwe auto kopen Hoogeveen · Nieuwe auto kopen Hardenberg · Nieuwe auto kopen Zwolle · Nieuwe auto kopen Ommen · Nieuwe auto kopen Amsterdam

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!