• Contact

Leasen negatieve bkr

De meeste mensen willen het liefst een nieuwe auto kopen. Voor velen geldt echter dat de kosten te hoog zijn om het gehele bedrag in één keer te betalen. Je kunt er dan voor kiezen om een financiering aan te gaan of om te gaan leasen.

Steeds meer mensen kiezen voor het leasen van een auto, je betaalt dan een vast bedrag per maand. Het bedrag voor het leasen van een nieuwe auto kan nog vrij hoog zijn, daarom kiezen veel mensen ervoor om een 2dehands auto te leasen. Maar hoe zit dat als je een negatieve BKR registratie hebt als particulier? Kun je dan nog leasen?

De voordelen van een auto leasen

Een auto leasen heeft een groot aantal voordelen. Dat is de reden dat steeds meer mensen voor dit systeem kiezen. Ten eerste heb je geen hoge aanschafkosten voor de auto waarin je gaat rijden. Je weet ook precies hoeveel je per maand aan kosten kwijt bent. Een ander groot voordeel is dat de auto door het leasebedrijf wordt onderhouden. Je hebt er zelf dus geen enkele zorg aan. Je auto wordt zelfs opgehaald voor onderhoud en weer bij je thuis neergezet wanneer deze weer klaar is. Dat geldt ook in geval van eventuele schade.

In de eerste jaren van het leasen waren het vooral bedrijven die aan leasen deden en het ging altijd om nieuwe auto’s die na een aantal leasejaren weer de verkoop in gingen. Tegenwoordig leasen particulieren ook steeds vaker en het is nu ook mogelijk om tweedehands auto’s te leasen. Een mooie mogelijkheid om voordelig in een vrij jonge auto te rijden!

2de hands auto leasen met negatieve BKR particulier; kan dit?

Wil je een 2de hands auto leasen, maar heb je een negatieve BKR registratie op je naam staan? Het leasen van een auto zonder een toetsing van het BKR is zeer beperkt mogelijk. Het gaat dan vrijwel altijd om shortlease plan. De BKR registratie hoeft echter niet altijd beperking te zijn voor het leasen, het ligt namelijk aan de BKR code die op jouw naam staat. Een BKR code kan zwaar zijn en daardoor zeer beperkend, maar ook licht waardoor je nog wel mogelijkheden hebt.

Je zou dus altijd kunnen proberen om een tweedehands auto te leasen met een negatieve BKR. Bovendien is het in sommige gevallen ook mogelijk om snel van deze negatieve registratie af te komen.

Leasen van hoogwaardige occasions bij van der Linden

Ben je op zoek naar een jonge en hoogwaardige occasion? Wil je het liefst een tweedehands auto leasen? Kom dan eens langs bij van der Linden autobedrijf. Wij specialiseren ons in luxe occasions van allerlei merken zoals Peugeot, Volvo, Volkswagen, Opel, Ford, SEAT, Renault etc. Tevens hebben wij een groot aantal jonge occasions in onze leasevoorraad.

Bekijk ons aanbod op onze website of kom gezellig eens langs. We zien je graag verschijnen!

1
Scan de code Open in browser