• Contact

Leaseauto Zwolle

Wil je een leaseauto kopen in Zwolle? Op slechts een half uur rijden, namelijk in Hoogeveen, zit een specialist in jonge occasions, vaak met een leaseverleden. Verder dan dat hoef je niet te rijden of te zoeken naar jouw nieuwe auto. Zij hebben namelijk een enorm aanbod aan hoogwaardige en jonge occasions van allerlei merken. De kans is groot dat jouw nieuwe aankoop daartussen zit.

In dit blog kun je lezen waarom een ex-leaseauto een goede aankoop is en waar je op moet letten tijdens de aanschaf.

Waarom kiezen voor een leaseauto?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een ex-leaseauto te kopen. Dat heeft namelijk een goede reden; ex-leaseauto’s zijn namelijk jong, maximaal zo’n vier jaar, ze werden goed en regelmatig onderhouden en ze zijn vaak luxe met veel opties. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een ex-leaseauto.

Waarop moet je letten bij de aankoop van een leaseauto?

Als je een leaseauto koopt, dan gaat het meestal om een vrij jong en luxe model auto. Dat is natuurlijk erg aanlokkelijk, maar al die opties en luxe kan je blik ook wat vertroebelen. Het belangrijkste waar je op moet letten bij de aanschaf van een leaseauto is de staat van onderhoud. De auto werd natuurlijk regelmatig onderhouden, maar misschien zit er groot onderhoud aan te komen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het vervangen van de distributieriem.

Maak daarnaast altijd een uitgebreide proefrit waarbij je goed naar de motor luistert en het rijgedrag controleert. Onderwerp de auto ook aan een uitgebreide visuele controle. Hoe ziet de motor en de carrosserie eruit? Wil je zeker weten dat je een goede en betrouwbare auto koopt? Ga dan uitsluitend op bezoek bij autobedrijven die een BOVAG keurmerk hebben.  

Leaseauto kopen in Zwolle? Ga naar van der Linden auto’s!

Van der Linden auto’s in Hoogeveen is specialist in het inkopen en verkopen van jonge hoogwaardige auto’s. Veel van onze occasions zijn dan ook leaseauto’s geweest. Na een uitgebreide controle gaan deze auto’s bij ons weer de verkoop in. Dankzij jarenlange ervaring met de markt kunnen wij heel slim inkopen. Hierdoor rekenen wij een zeer scherpe prijs voor onze auto’s. Wij zijn een BOVAG geregistreerd bedrijf, daar zijn wij heel trots op. Voor jou als consument betekent dat zekerheid en vertrouwen.

Op zoek naar een leaseauto in Zwolle? Kom dan eens lang bij ons in Hoogeveen!

1
Scan de code Open in browser