• Contact

Kosten goede tweedehandsauto

Bent u op zoek naar een goede tweedehandsauto? Vraagt u zich af wat een goede tweedehandsauto moet kosten? Het aanschaffen van een auto is altijd iets waarbij u uw research moet doen. Wilt u weten waar u goede betrouwbare tweedehandsauto’s kan aanschaffen en wat een gangbare prijs is voor een goede tweedehandsauto? Dat en nog veel meer leest u in dit artikel.

 

Tweedehandsauto’s bij occasionsspecialist Van der Linden

Een occasion is een ander woord voor een tweedehandsauto. Het woord occasion betekent kans en een nieuwe kans is natuurlijk ook wat een tweedehandsauto krijgt van een eventuele nieuwe eigenaar. Van der Linden Auto’s in Hoogeveen is een specialist in het verkopen van tweedehandsauto’s. In en rondom onze showroom hebben wij altijd een groot aanbod aan auto’s staan. Alle auto’s die wij verkopen worden alvorens gekeurd in onze werkplaats, zo koopt u bij ons altijd een betrouwbare tweedehandsauto. 

 

Wat kost een goede tweedehandsauto?

Voordat we het hebben over de kosten moeten we misschien eerst helder hebben wat nou een goede tweedehandsauto is? Wij hebben occasions in allerlei soorten en maten. Slechte auto’s worden niet meer gemaakt tegenwoordig en de auto’s die wij te koop aanbieden zijn op 20 BOVAG-punten getest voordat wij u een proefrit laten maken. U mag er dus van uitgaan dat al onze occasions goede tweedehandsauto’s zijn. Het zijn de eisen die u vervolgens stelt aan een auto die ervoor zorgen of een auto wel of niet goed genoeg is voor u. 

 

Tweedehandsauto’s hebben wij in allerlei segmenten. Zo kan u bij ons vanaf zo’n €5.000 en soms als goedkoper tweedehandsauto’s vinden, maar wij hebben ook auto’s die groter, luxer en mooier zijn en dus wat meer kosten. Wanneer u wilt weten wat onze tweedehandsauto’s kosten dan kunt u het beste rondkijken op onze site onder het kopje occasions.

 

Auto inruilen: Kan dat?

Wanneer u al in het bezit bent van een auto dan kunt u bij aanschaf die auto natuurlijk bij ons inruilen. U kunt zelfs online heel eenvoudig in een inruilvoorstel aanvragen bij ons. Klik op de auto die u wenst, selecteer ‘inruilvoorstel aanvragen’ en vul de stappen vervolgens in. Binnen afzienbare tijd ontvangt u van ons een voorstel op maat.

 

Tweedehandsauto kopen bij Van der Linden Auto’s

Heeft u interesse in één of meerder van onze auto’s? Wilt u graag met eigen ogen onze auto’s zien of heeft u behoefte aan een goed gesprek met een autodeskundige? U bent uiteraard van harte welkom bij ons. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, maar natuurlijk ook gewoon even langskomen.

1
Scan de code Open in browser