• Contact

Hoeveel is mijn auto waard?

Als u een voertuig koopt, heeft dit voertuig een bepaalde waarde. U kunt deze waarde eenvoudig achterhalen, namelijk door de aankoopprijs van de wagen te achterhalen als het om een nieuwe wagen gaat of door uw occasion te laten taxeren. Heeft u eenmaal met uw auto gereden, dan wordt de wagen minder waard, dit heet afschrijving. Dit komt niet alleen door slijtage door het rijden, maar ook door de leeftijd van het voertuig die steeds verder oploopt. Zelfs als u nooit met uw wagen rijdt, wordt het voertuig langzaam maar zeker iets minder waard.  Als u uw auto gaat verkopen of inruilen voor een nieuwe occasion, is het belangrijk om te weten hoeveel uw auto waard is. Op deze pagina leest u niet alleen hoe u kunt achterhalen hoeveel het voertuig waard is, maar ook wat Van der Linden auto’s voor u kan betekenen bij het inruilen van uw oude voertuig. 

Hoeveel is mijn wagen waard: zo achterhaalt u de waarde

Omdat de huidige waarde van een wagen afhankelijk is van diverse factoren, is het lastig om zelf een rekensom te maken en de huidige waarde van uw voertuig te achterhalen. Wat u beter kunt doen, is een expert raadplegen voor een taxatie. De autospecialist kijkt naar het interieur, het exterieur, de onderdelen, de slijtage, de leeftijd en de eventuele mankementen van uw wagen en geeft u op basis van deze informatie een beeld van de huidige waarde van het voertuig.

Occasion inruilen bij Van der Linden auto’s

U kunt niet alleen bij Van der Linden auto’s terecht als u een occasion wilt kopen in Drenthe, maar ook als u al een voertuig heeft en deze in wil ruilen. Wij kijken naar uw huidige voertuig, geven u een eerlijke inruilwaarde op basis van de waarde van het voertuig en u kunt deze inruilwaarde gebruiken om een nieuwe occasion te financieren. Op deze manier heeft u niet alleen een nieuwe wagen, maar bent u ook meteen van uw oude voertuig af. Bezoek onze showroom en bekijk direct ons aanbod occasions.
Bekijk onze occasions

1
Scan de code Open in browser