• Contact

Goedkope occasion Emmen

Bent u op zoek naar een goedkope auto, maar wilt u wel een veilige, comfortabele en mooie auto rijden? Dan kunt u ervoor kiezen een hoogwaardige occasion aan te schaffen. Een tweedehands auto is lang niet altijd versleten en oud, maar kan er ook zo goed als nieuw uit zien. Zeker als u een auto van een goed merk aanschaft bij Van der Linden auto’s, weet u zeker dat u een hoogwaardige én goedkope auto in uw bezit krijgt.

Tweedehands auto kopen? Ruil uw oude auto in

Wij hanteren standaard lage kosten voor onze occasions, maar er is een manier om de kosten van onze auto’s nog wat verder naar beneden te schroeven. Zo verkopen we niet alleen auto’s, maar kopen we ook auto’s in van particulieren. Wilt u uw auto inruilen voor een occasion uit ons aanbod? Dan neemt u uw auto mee naar onze showroom om het voertuig in te ruilen. De inruilwaarde die u voor de auto krijgt, is afhankelijk van de waarde van de auto. Voor een auto van een gerenommeerd merk krijgt u zeker een aantrekkelijk inruilbedrag.

Een groot aanbod hoogwaardige occasions

Omdat iedereen andere eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een auto, bieden wij een groot aanbod occasions aan. Het maakt niet uit of u een stoere wagen zoekt voor uzelf of een veilige auto zoekt voor het hele gezin: u kunt bij ons terecht. En weet u niet zo goed wat u zoekt? Dan helpen wij u graag om de perfecte auto te vinden binnen uw budget. 

 

Meer weten over onze auto’s? Neem dan contact met ons op. Ook bent u uiteraard welkom in onze showroom nabij Emmen om onze auto’s in het echt te bekijken.

1
Scan de code Open in browser