Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope auto Meppel

Uw voertuig is echt aan vervanging toe, maar u wilt of kunt niet te veel geld uitgeven aan een vervangende wagen. U hoeft in dit geval niet in uw oude en onveilige voertuig rond te blijven rijden, maar u komt gewoon naar de showroom van Van der Linden auto’s. In onze showroom in Hoogeveen vindt u namelijk hoogwaardige occasions, die allemaal voor zeer lage prijzen verkocht worden. 

De occasions van Van der Linden auto's

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom verkopen wij niet slechts enkele occasions, maar hebben wij occasions van diverse merken en in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht als u een gezinsauto van het merk Skoda wil kopen, maar ook voor een zakelijke wagen van het automerk BMW of zelfs voor een bedrijfswagen. Door ons grote aanbod, vindt u in onze showroom in Hoogeveen altijd wel een voertuig die aan uw eisen en verwachtingen voldoet. 

Onze goedkope occasions zijn allemaal verschillend, maar hebben wel enkele dingen gemeen. Zo zijn al onze voertuigen van hoge kwaliteit, zijn alle wagens goed gecontroleerd op verborgen gebreken en mankementen en hebben alle occasions zeer aantrekkelijke prijzen. 

Bekijk ons aanbod op onze website

Heeft u geen tijd om vanuit Meppel naar onze showroom in Hoogeveen te rijden, maar wilt u wel graag ons aanbod occasions zien? Neem dan een kijkje op onze website. Op onze website staan namelijk duidelijke foto’s en uitgebreide productomschrijvingen van alle auto’s die wij verkopen. Heeft u vragen over een voertuig op onze website? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen, zowel telefonisch als per e-mail. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en kunnen u ook vrijblijvend aankoopadvies geven.

Bekijk onze occasions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!