• Contact

Goedkope auto Hoogeveen

U wilt een veilig en comfortabel voertuig aanschaffen om van A naar B te komen, maar u wilt hier niet al uw spaargeld aan uitgeven. Voor mensen die niet over hun maximale budget willen gaan bij het kopen van een nieuwe wagen, heeft Van der Linden auto's een groot aanbod goedkope occasions. 

Goedkope occasions van hoge kwaliteit

Als u op het internet rondkijkt, ziet u veel tweedehands voertuigen die voor zeer lage kosten verkocht worden. Het is misschien verleidelijk om een van deze voertuigen te kopen, maar toch is het belangrijk om goed op uw hoede te zijn. Voertuigen met een hele lage prijs, hebben vaak namelijk bepaalde gebreken. Denk hierbij aan een verborgen mankement, maar ook aan een teruggedraaide tellerstand. Koop uw nieuwe voertuig liever bij Van der Linden auto's, want wij verkopen laag geprijsde occasions van hoge kwaliteit. 

 

Onze occasions worden altijd gecontroleerd op verborgen gebreken, een teruggedraaide tellerstand, mankementen, zwakke plekken en ga zo maar door. Koopt u een laag geprijsde occasion uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. 

Nog meer geld besparen? Ruil uw voertuig dan in

Wilt u nog meer geld besparen bij het kopen van een aantrekkelijk geprijsde auto uit onze showroom in Hoogeveen? Lever uw huidige voertuig dan in, zodat wij deze weer kunnen verkopen. Door uw voertuig in te leveren, krijgt u een bepaalde inruilwaarde. Deze inruilwaarde wordt als korting met de verkoopprijs van uw occasion verrekend. Dit betekent dat u uw favoriete occasion uit onze showroom voor een nog lagere prijs kunt kopen. 

 

Heeft u vragen over onze inruilmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u hier graag meer over. Ook als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

1
Scan de code Open in browser