Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope auto Hollandscheveld

Een voertuig van hoge kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Koopt u het voertuig bij de juiste partij, dan kunt u namelijk een hoge kwaliteit occasion voor een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen. Een goede naam op de occasion markt waar u zeker terecht kunt voor een hoge kwaliteit tweedehands voertuig, is Van der Linden auto’s uit Hoogeveen. 

Een goedkoop voertuig kopen: drie tips

Wilt u een goedkoop voertuig kopen en wilt u zeker weten dat u een goede aankoop doet? Lees dan onderstaande drie tips en houd deze in het achterhoofd tijdens uw zoektocht naar een goedkoop voertuig. 

Tip 1: koop niet van een particulier. Particulieren zijn namelijk minder betrouwbaar dan dealers. 

Tip 2: koop bij een betrouwbare dealers. Onbetrouwbare dealers verkopen vaak voertuigen met teruggedraaide tellerstanden of verborgen mankementen. 

Tip 3: wees realistisch over uw budget. Occasions zijn goedkoop, maar ook hier moet u geld in investeren. Probeer niet te veel geld te besparen bij het kopen van een occasion.

Van der Linden auto’s: ook voor goedkope bedrijfswagens

Wij hebben niet alleen een groot aanbod occasions voor particulieren, maar verkopen ook laag geprijsde bedrijfswagens. Bent u benieuwd welke bedrijfswagens wij op dit moment voor een zeer lage prijs aanbieden? Kijk dan op onze website, want hier staat ons complete aanbod inclusief foto en productomschrijving per voertuig. Wilt u een bedrijfswagen in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen nabij Hollandscheveld en u kunt ook direct een proefrit maken. 

Heeft u vragen over onze occasions, onze bedrijfswagens of de tarieven die wij hanteren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw vragen in onze showroom beantwoorden, maar ook telefonisch of per e-mail. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen met uw vraag.

Bekijk onze occasions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!