Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope auto Emmen

U heeft vele veilige kilometers mogen maken in uw wagen, maar nu is het voertuig toch echt aan vervanging toe. U wilt een nieuw voertuig aanschaffen, maar u wilt hier niet al uw spaargeld aan uitgeven. Wel wilt u uiteraard een veilige, betrouwbare en mooie wagen kopen, waar u vele jaren plezier van kunt hebben. In dit geval bent u bij Van der Linden auto's aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk voertuigen voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

Lage prijs, hoge kwaliteit

Onze voertuigen hebben een lage prijs, maar zijn wel altijd van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de voertuigen goed onderhouden zijn, de juiste tellerstand hebben (niet teruggedraaid!), comfortabel rijden en uiteraard helemaal veilig zijn. Door een voertuig te kopen bij Van der Linden auto's, kunt u de beste kwaliteit rijden voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Daar komt nog bij dat u de kosten van uw auto kunt verlagen. Dit doet u door uw huidige voertuig in te ruilen bij het doen van een aankoop. De inruilwaarde van het voertuig, wordt als kortingsbedrag van uw totale aankoopprijs af gehaald.

Ons aanbod bekijken of een proefrit maken? Bezoek onze showroom

Wilt u ons grote aanbod goedkope voertuigen bekijken? Dan kunt u op onze website kijken, maar u kunt vanuit Emmen ook naar onze grote showroom in Hoogeveen komen. In onze showroom in Hoogeveen kunt u al onze voertuigen bewonderen. Wilt u een proefrit maken of meerdere wagens in onze showroom testen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Ook geven wij u in onze showroom vrijblijvend en professioneel aankoopadvies, zodat u een goede investering doet.

Heeft u vragen over een specifieke auto op onze website, het inruilen van uw wagen of onze services en garanties? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!