• Contact

Goedkope auto Coevorden

Bent u op zoek naar een goedkope auto in de regio van Coevorden? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s. Wij zijn een erkende dealer van occasions van diverse merken, waaronder BMW, Skoda en Audi. En omdat wij lage tarieven hanteren bij het verkopen van occasions, weet u bij ons zeker dat u niet te veel geld betaalt voor uw nieuwe voertuig. 

Geld besparen? Ruil uw wagen in

Onze occasions zijn standaard aantrekkelijk geprijsd, maar u kunt de aankoopprijs van uw favoriete occasion nog verder verlagen. Dit doet u door uw huidige voertuig achter te laten in onze showroom in Hoogeveen. De waarde van dit voertuig, wordt namelijk verrekend met de verkoopprijs van uw occasion. Krijgt u bijvoorbeeld 3000 euro terug voor uw huidige voertuig, dan krijgt u 3000 euro korting op de prijs van uw occasion. Hoe meer uw voertuig waard is, des te meer geld u bespaart. 

 

Bent u benieuwd wat voor inruilwaarde u voor uw voertuig krijgt? Kom dan naar onze showroom met de betreffende wagen. Wij kijken graag naar het voertuig om u een (geschatte) inruilwaarde te geven. Weet u deze inruilwaarde, dan kunt u ons aanbod occasions bekijken met dit kortingsbedrag in uw achterhoofd. 

Bekijk onze occasions en maak een proefrit

Wilt u de occasions van Van der Linden auto's bekijken? Dat kan op onze website, maar u kunt er ook voor kiezen om naar onze showroom in Hoogeveen te komen. Wilt u een proefrit maken, dan kunt u dit direct doen. Uiteraard staat u er vrij in om meerdere occasions in onze showroom te proberen tijdens een korte proefrit.

 

1
Scan de code Open in browser