• Contact

Goedkope auto Beilen

De meeste voertuigen die rechtstreeks uit de fabriek komen, worden voor tienduizenden euro’s verkocht. Wilt u niet zo veel geld uitgeven aan uw voertuig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een occasion te kopen. Een occasion is een goedkope wagen, die al eerder gebruikt is door een andere automobilist. Van der Linden auto’s heeft zowel jonge als oude occasions, die allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht worden. 

Een goedkoop voertuig kopen? Doe het bij de dealer

Er zijn diverse particulieren in Beilen die hun voertuig op het internet verkopen, bijvoorbeeld op Marktplaats of Speurders. U kunt geld besparen door hun voertuig over te nemen, maar dit is niet altijd verstandig. Sommige particulieren verzwijgen namelijk belangrijke informatie over hun voertuig, bijvoorbeeld dat de wagen verborgen gebreken heeft, dat het voertuig veel ouder is dan aangegeven of dat de wagen bepaalde mankementen heeft. Ook zijn er particulieren die de tellerstand van hun voertuig terugdraaien, zodat ze meer aan de wagen kunnen verdienen. 

 

Koopt u uw voertuig bij een erkende dealer als Van der Linden auto’s uit Hoogeveen, dan weet u zeker dat u dit soort problemen uit de weg blijft. U heeft de garantie dat u een goed voertuig koopt, voor een zeer aantrekkelijke en eerlijke prijs.

Alleen occasions van hoge kwaliteit

Wij verkopen alleen occasions van hoge kwaliteit. Dit zijn occasions zonder verborgen gebreken, zonder mankementen, zonder teruggedraaide tellerstand en met een mooi en netjes design. Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen? Rijd dan vanuit Beilen naar onze showroom in Hoogeveen en kom onze occasions bekijken. U kunt onze occasions ook op onze website bekijken. 

 

Wilt u meer weten over een voertuig of direct een occasion aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser