• Contact

Goedkope auto Assen

Veel mensen die geld willen besparen op hun voertuig, kiezen ervoor om een tweedehands voertuig aan te schaffen bij een particulier. Er zijn veel particulieren die hun voertuigen voor zeer lage prijzen verkopen, maar deze wagens zijn niet altijd van goede kwaliteit. Wilt u zeker weten dat u een veilige en comfortabele wagen koopt voor uw geld? Dan koopt u een occasion bij Van der Linden auto’s. Door de lage tarieven die wij hanteren, hoeft u hier helemaal geen extra kosten voor te betalen. 

De garanties van Van der Linden auto’s uit Hoogeveen

Koopt u uw occasion in onze showroom in Assen, dan krijgt u enkele garanties van onze medewerkers. Ten eerste krijgt u de garantie dat uw occasion van hoge kwaliteit is. Wij verkopen namelijk alleen occasions die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Ook heeft u de garantie dat uw occasion geen verborgen gebreken heeft. Wij controleren de occasions in onze showroom goed en kunnen deze garantie daarom altijd geven. Worden er toch gebreken gevonden, dan worden deze verholpen voor de wagen wordt verkocht. 

Tot slot heeft u bij ons de garantie dat u nooit te veel betaalt voor uw occasion. Wij hanteren namelijk realistisch en eerlijke prijzen en dit betekent dat u voor uw budget de beste occasion in die prijscategorie kunt kopen. 

Bedrijfswagen nodig? Kom naar onze showroom

Heeft u geen gezinsauto nodig, maar zoekt u een goedkope bedrijfswagen in Assen en omgeving? Dan kunt u ook naar onze showroom komen. In onze showroom in Hoogeveen staan namelijk niet alleen personenauto’s, maar ook bedrijfswagens. Net zoals bij de personenauto’s het geval is, hebben ook deze voertuigen aantrekkelijke prijzen. 

1
Scan de code Open in browser