• Contact

Gebruikte BMW Kopen

Wil jij een goede gebruikte BMW kopen? Dat kan nog best een zoektocht worden, want de tweedehands modellen van het Duitse merk zijn heel populair. Dat is logisch want het merk staat bekend als betrouwbaar en krachtig. De verschillende BMW modellen zijn allen prachtig om te zien, maar het zijn vooral de motoren die geprezen worden. Deze motoren zorgen voor veel kracht en snelheid en gaan bovendien jarenlang mee. Hierdoor is BMW een zeer goed merk om als occasion aan te schaffen.
In dit blog kun je lezen welke modellen van BMW populair zijn en waar je een goede gebruikte BMW kunt aanschaffen.

Welke gebruikte BMW modellen zijn populair?

BMW produceert zeer veel verschillende modellen en types. Het maakt niet uit wat voor type auto je zoekt: een coupé, SUV of sedan, BMW heeft een geschikt model voor jou. Bovendien heb je een keus uit veel verschillende motoren, diesel, benzine, hybride of geheel elektrisch.

De populairste modellen zijn echter de BMW type 2 en vooral de type 3. De BMW 3 serie is zelfs jarenlang de meest populaire occasion van heel Europa geweest. Pas vorig jaar werd de auto van deze troon gestoten door de Volkswagen Golf. BMW 3 serie staat nu op plek twee. Dit geeft aan hoe populair de auto nog steeds is. Dat is een heel goed teken, een auto zou nooit zo hoog staan als het geen kwalitatief hoogstaande auto was. De 3 serie is zo populair omdat het meerdere mensen aanspreekt. De auto is en oogt snel, maar tevens luxe en stijlvol. Daarnaast is het een ruime auto waardoor het type ook nog eens praktisch is in gebruik.

De populariteit heeft echter één nadeel; een jonge gebruikte BMW kopen wordt hierdoor best lastig. Je zult daarvoor echt op zoek moeten gaan naar een bedrijf die op een slimme manier inkoopt en daardoor deze populaire auto regelmatig in het aanbod heeft staan.

Waar kan je een goede gebruikte BMW kopen?

Wil je een goede gebruikte BMW kopen? Dan heb je een aantal mogelijkheden. Je zou online kunnen zoeken naar particulieren die hun BMW te koop aanbieden. De kans is dan echter heel groot dat je een oud model koopt, met heel veel kilometers op de teller. In principe geen probleem, want een BMW motor gaat erg lang mee. Als je echter een jonger model wilt, dan kun je het best gaan kijken bij een BMW dealer of een specialist in jonge occasions.

Een BMW dealer verkoopt natuurlijk nieuwe auto’s, maar hij heeft ook altijd een bepaald aantal occasions in de showroom staan. Je zou daar dus een BMW kunnen kopen. Maar er bestaan ook autobedrijven die zich specialiseren in het inkopen en verkopen van jonge gebruikte auto’s. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is van der Linden auto’s in Hoogeveen.

BMW kopen bij van der Linden auto’s

Autobedrijf van der Linden in Hoogeveen is een specialist in jonge gebruikte auto’s. Bovendien richt het bedrijf zich speciaal op hoogwaardige en luxe auto’s. Hierdoor is de kans groot dat je de populaire BMW 3 serie bij ons kunt vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring met de markt, kopen wij slim en gericht in. Dat zorgt er niet alleen voor dat wij een groot aanbod aan auto’s hebben van allerlei merken, wij kunnen ook nog eens een zeer scherpe prijs rekenen voor onze auto’s.

Ben je van om een BMW te kopen? Kijk eens op onze website naar ons aanbod. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om bij ons langs te komen!

1
Scan de code Open in browser