• Contact

Gebruikte auto kopen Meppel

Een gebruikt voertuig kan er oud en versleten uit zien, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Koopt u uw occasion bij een betrouwbare dealer als Van der Linden auto’s, dan ziet u vaak het verschil niet tussen uw tweedehands voertuig en het nieuwe voertuig van uw buurman. Dit betekent dat u een hoge kwaliteit wagen kunt rijden, zonder veel te investeren in uw vervoer. 


Een occasion kopen: drie belangrijke tips

Om een goede investering te doen bij het kopen van een occasion, zijn er bepaalde dingen die u juist wel en juist niet moet doen. Wij helpen u graag op weg met deze drie tips:

  • Koop uw gebruikte voertuig altijd bij een betrouwbare dealer. Zo voorkomt u dat u een voertuig koopt met een teruggedraaide tellerstand, verborgen gebreken of andere problemen.
  • Ruil uw bestaande voertuig in bij het aanschaffen van de occasion, zodat u korting krijgt op het te betalen bedrag.
  • Bedenk voor uzelf wat voor voertuig u over vijf jaar nodig heeft. Een occasion gaat langer mee, dus kijk zeker naar de toekomst als u een voertuig gaat aanschaffen. 


Uiteraard helpen wij u graag om de beste aankoop te doen, zodat u vele jaren plezier heeft van uw investering. 


Van der Linden auto’s: een groot aanbod occasions

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom bieden wij niet enkele occasions aan in onze showroom in de buurt van Meppel, maar hebben wij een groot aanbod verschillende soorten voertuigen. Meer weten over ons grote aanbod? Neem dan contact met ons op of bezoek direct onze showroom.

1
Scan de code Open in browser