• Contact

Gebruikte auto kopen Hoogeveen

Bij de term ‘gebruikt voertuig’ denkt u misschien aan een oud, beschadigd en versleten voertuig die al vele kilometers afgelegd heeft, maar een occasion kan ook van hoge kwaliteit zijn. Sommige tweedehands wagens zijn nauwelijks te onderscheiden van nieuwe voertuigen, maar worden wel veel goedkoper verkocht. Schaft u uw occasion bij Van der Linden auto’s aan, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

De kosten van een occasion

De kosten die u moet betalen voor de aanschaf van een occasion, zijn voor een groot deel afhankelijk van het merk van het voertuig en het betreffende model van de occasion. Sommige merken zijn nu eenmaal duurder dan andere merken en dit is ook het geval bij tweedehands voertuigen. Daarnaast zijn de kosten van de occasion afhankelijk van de staat van de wagen. Een occasion die er nog zo goed als nieuw uit ziet en weinig kilometers op de teller heeft staan, is logischerwijs duurder dan een ouder voertuig die al veel gereden heeft. 

Het is in ieder geval zeker dat een occasion altijd goedkoper is dan een nieuwe wagen van hetzelfde merk. Door een gebruikte wagen aan te schaffen bij Van der Linden auto’s, bent u dan ook altijd goedkoper uit.

De perfecte occasion vinden? Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd van de voordelen van het kopen van een occasion en wilt u uw perfecte voertuig vinden? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Hoogeveen en u ziet vanzelf hoeveel hoogwaardige occasions wij verkopen. Uiteraard helpen wij u graag om de perfecte occasion te vinden. Meer weten over ons aanbod, over onze dienstverlening of over de kosten van onze voertuigen? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. 

1
Scan de code Open in browser