• Contact

Gebruikte auto kopen Hollandscheveld

Om een gloednieuw voertuig aan te schaffen, moet u een flinke investering doen. Heeft u geen tienduizenden euro’s op de bank staan om een nieuwe auto te kopen, maar bent u wel toe aan een nieuw voertuig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een gebruikt voertuig of occasion aan te schaffen. De gemiddelde occasion ziet er net zo goed uit als een gloednieuwe wagen, maar wordt wel veel goedkoper aangeboden. Van der Linden auto’s is gespecialiseerd in het verkopen van occasions en helpt u graag de beste occasion te vinden.

Geld besparen op uw occasion? Ruil uw huidige voertuig in

Een occasion is al vele malen goedkoper dan hetzelfde voertuig dat net uit de fabriek komt, maar er is nog een manier om nog meer geld te besparen op uw aankoop. Ruilt u bij het kopen van uw occasion uw bestaande wagen namelijk in, dan krijgt u korting op de aankoopprijs van de occasion.
 
De hoeveelheid korting die u krijgt, is afhankelijk van het merk, het model en de staat van het gebruikte voertuig dat u bij ons inlevert. Voertuigen in perfecte staat leveren logischerwijs meer op bij het inruilen, net zoals voertuigen van de beste merken en populaire modellen. Wij vertellen u graag wat u kunt krijgen voor het inruilen van uw bestaande voertuig.

Onze occasions bekijken? Bezoek onze showroom

Wij hebben een groot aantal verschillende soorten occasions in ons aanbod. De beste manier om ons aanbod te bekijken, is door onze showroom in de buurt van Hollandscheveld te bezoeken. Wilt u een van onze voertuigen testen? Dan kunt u dit direct regelen. Meer weten over het inruilen van uw voertuig, onze showroom of het maken van een proefrit? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser