• Contact

Gebruikte auto kopen Emmen

Bij de aanschaf van een nieuw voertuig kunt u kiezen uit een gloednieuw exemplaar, maar het is ook altijd mogelijk om een occasion aan te schaffen. Doet u dit bij een betrouwbare dealer als Van der Linden auto’s, dan weet u zeker dat u vele jaren plezier heeft van deze vrij lage investering. 

Een occasion kopen: waarom is het interessant?

Het aanschaffen van een occasion is voornamelijk interessant vanwege de lage prijzen van gebruikte voertuigen. Zelfs als een voertuig jarenlang in een garage heeft gestaan en nauwelijks gebruikt is, is dit betreffende voertuig vele malen goedkoper dan het nieuwe exemplaar van hetzelfde voertuig. Door een occasion te kopen, kunt u de beste wagen van dit moment rijden zonder hier vele duizenden euro’s in te investeren. 

De kosten die u betaalt voor het aanschaffen van een occasion, zijn voor een groot deel afhankelijk van de staat van het voertuig. Hoe meer een occasion gebruikt is en gebruikssporen vertoont, hoe goedkoper het voertuig is. Kiest u voor een wat nieuwere occasion, dan bent u iets meer geld kwijt.

Van der Linden auto’s: ook voor inruilen

Schaft u een nieuw voertuig aan, dan blijft u altijd met uw vorige exemplaar zitten. Heeft u geen plek om twee voertuigen te parkeren en vindt u het zonde om de vaste lasten van twee wagens te dragen? Dan kunt u uw oude voertuig bij ons in Emmen achterlaten. Dit doet u natuurlijk niet gratis, maar voor een flinke korting op het te betalen bedrag voor uw ‘nieuwe’ occasion. Zo bent u van de wagen af, maar krijgt u wel een aantrekkelijk bedrag aan korting op uw nieuwe voertuig. Heeft u vragen over het inruilen van uw wagen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser