• Contact

Gebruikte auto kopen Coevorden

Is uw huidige voertuig aan vervanging toe, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan een goede vervanger? Dan kunt u de gloednieuwe wagens uit de fabrieken van grote autobedrijven beter links laten liggen, want deze voertuigen kosten over het algemeen enkele tienduizenden euro’s. Door een voertuig te kopen dat al gebruikt is, kunt u veel geld besparen en toch een goede investering doen.

Geld besparen? Koop een occasion

Een occasion is altijd goedkoper dan hetzelfde voertuig die gloednieuw geproduceerd is in de fabriek en nooit eerder gebruikt wordt. Dit komt simpelweg omdat er al ooit iemand anders in de wagen heeft gereden, waardoor het voertuig niet meer helemaal nieuw is. 

Dat er al eerder in een occasion gereden is, betekent zeker niet dat het voertuig van minder goede kwaliteit is of er verouderd uit ziet. Er worden ook occasions aangeboden die slechts een jaar lang zijn gebruikt of voor langere tijd nauwelijks gebruikt zijn en er hierdoor nog op en top uit zien. Ook als u een occasion koopt, kunt u een hele goede investering doen waar u nog vele jaren plezier van heeft. 

Van der Linden auto’s: een occasion voor iedereen

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van gebruikte voertuigen. Denk hierbij aan gezinsauto’s die er al enkele jaren trouwe dienst op hebben zitten, maar ook aan moderne sportwagens die al gebruikt zijn door iemand anders en aan bedrijfsauto’s die voor de tweede keer verkocht worden. Nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod occasions? Bezoek dan onze showroom in de buurt van Coevorden en vind de auto die het beste bij u past. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan staan onze klantvriendelijke en ervaren medewerkers uiteraard voor u klaar om u te helpen.

1
Scan de code Open in browser