• Contact

Gebruikte auto kopen Beilen

Een gebruikte auto wordt ook wel een occasion genoemd. Dit betreft een wagen die niet net uit de fabriek komt rollen, maar al eerder gebruikt is door een andere autobezitter. Het voertuig kan in enkele jaren tijd duizenden kilometers afgelegd hebben, maar kan ook tientallen jaren stil hebben gestaan. Wat voor occasion u ook aanschaft bij Van der Linden auto’s: u bent altijd minder geld kwijt dan bij de aanschaf van een nieuw voertuig.

Occasion aanschaffen? Doe het altijd bij een dealer

Het kopen van een gebruikt voertuig brengt vele aantrekkelijke voordelen met zich mee, maar hier kunt u enkel van profiteren als u het voertuig bij een betrouwbare partij aanschaft. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een occasion te kopen via Marktplaats, maar dan hebt u nooit de garantie dat u een goede aankoop doet. Het voertuig kan verborgen gebreken hebben, de kilometerstand kan teruggedraaid zijn, de occasion kan onbetrouwbaar zijn op de weg… Allemaal problemen waar u niet mee te maken wil krijgen. 
 
Door uw occasion aan te schaffen bij een betrouwbare dealer, weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Wij verkopen alleen de beste occasions, met realistische tellerstanden en geen enkel verborgen mankement. Raadpleegt u ons voor het aanschaffen van uw voertuig in Beilen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod occasions? Dan kunt u onze showroom in Hoogeveen bezoeken, in de buurt van Beilen. Hier kunnen wij u ook vrijblijvend advies geven over de beste occasion voor u en uw gezin. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen over onze occasions kunnen beantwoorden. 

1
Scan de code Open in browser