• Contact

Gebruikte auto kopen Assen

Het aanschaffen van een geschikte occasion is niet gemakkelijk. U wilt een voertuig aanschaffen dat er nog goed uit ziet en niet te veel kilometers op de teller heeft staan, maar u wilt er ook niet te veel geld voor betalen. U wilt een mooie wagen kopen, maar het voertuig moet ook veilig, praktisch en comfortabel zijn. U wilt het nieuwste van het nieuwste, maar dan zonder hier de hoofdprijs voor te betalen. Van der Linden auto’s helpt u graag een gebruikte wagen in Assen te vinden die aan al uw eisen voldoet, zonder dat u hier veel in moet investeren.

Een groot aanbod hoogwaardige occasions

Als betrouwbare dealer op het gebied van gebruikte voertuigen zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten occasions. In ons aanbod occasions vindt u echte gezinsauto’s, maar ook boodschappenwagentjes, bedrijfswagens en zelfs stoere sportauto’s. U vertelt aan ons aan welke eisen uw voertuig moet voldoen en wij doen er alles aan om de juiste occasion te vinden in ons aanbod. En omdat wij enkel hoogwaardige voertuigen verkopen, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u een slechte investering doet.

Uw voertuig inruilen bij het aanschaffen van een occasion

Heeft u op dit moment een ander voertuig, mar wilt u hier eigenlijk vanaf na het aanschaffen van uw occasion? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw huidige voertuig in te ruilen voor een andere occasion. Gaan de prijzen van de voertuigen gelijk op, dan krijgt u de occasion zo mee. Is de occasion iets meer waard dan  krijgt u in ieder geval korting op uw aankoop. Meer weten over het inruilen van uw huidige voertuig? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser