Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Gebruikte auto kopen

Bij het aanschaffen van een auto staat u voor de keuze om een nieuw exemplaar te kopen of een gebruikte auto aan te schaffen. Een gebruikt exemplaar wordt ook wel een tweedehands wagen of een occasion genoemd. Steeds meer mensen laten de gloednieuwe wagens uit de fabrieken links liggen voor deze voertuigen. Dit is niet voor niets, want het aanschaffen van een tweedehands exemplaar bij Van der Linden auto's in Hoogeveen brengt enkele voordelen met zich mee. 

De diverse voordelen van een occasion

Wij verkopen een groot aantal occasions en dit is niet voor niets. Schaft u een gebruikte wagen aan, dan profiteert u namelijk van enkele voordelen. Ten eerste is een occasion veel goedkoper dan een nieuw exemplaar, simpelweg omdat er al mee gereden is. Zelfs als er niet veel kilometers op de teller staan, bespaart u veel geld door een occasion te kopen. 

Een ander voordeel van het aanschaffen van een occasion, is het feit dat er vele soorten tweedehands wagens verkocht worden. Een gezinsauto is tweedehands aan te schaffen, maar bedrijfswagens of stoere sportauto’s ook. Door een bezoek te brengen aan onze showroom in Hoogeveen komt u er vanzelf achter welke occasions wij aanbieden en komt u vanzelf in aanraking met de perfecte occasion voor u.

Een occasion aanschaffen bij een betrouwbare dealer

U kunt bij een particulier terecht voor het aanschaffen van een occasion, maar wij raden u altijd aan om dit bij een erkende en betrouwbare dealer te doen. Zo weet u niet alleen zeker dat u een goede aankoop doet, maar krijgt u ook betere service. Niet alleen voor het doen van de aankoop, maar ook daarna. Meer weten over onze services bij het aanschaffen van een occasion? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze occasions

 

Gebruikte auto kopen Beilen - Gebruikte auto kopen Meppel - Gebruikte auto kopen Assen - Gebruikte auto kopen Emmen - Gebruike auto kopen Hollandscheveld - Gebruikte auto kopen Coevorden - Gebruikte auto kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!