Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ex lease auto Meppel

Als het contract van een leaseauto afloopt, is het betreffende voertuig niet gloednieuw meer. Dit betekent dat het voertuig niet meer als nieuwe wagen aangeboden kan worden, maar tweedehands is en ook zo op de markt wordt gezet. Omdat de contracten van de diverse leasemaatschappijen vaak vrij kort zijn, hebben tweedehandse leaseauto’s een zeer jonge leeftijd. Koopt u een tweedehands leaseauto van Van der Linden auto’s, dan rijdt u altijd in een zeer jong tweedehands model. 

De garanties van een tweedehands leaseauto

Schaft u een tweedehands leasing voertuig aan bij Van der Linden auto’s, dan krijgt u altijd diverse garanties. Het gaat om de volgende beloften:

  • Het voertuig is jong: u bent altijd de tweede eigenaar.
  • Het voertuig is goed onderhouden en bij eventuele schade professioneel gerepareerd.
  • Het voertuig heeft een realistische tellerstand, die gegarandeerd niet teruggedraaid is. 

Tot slot heeft u bij ons de garantie dat de voormalige leaseauto voor een aantrekkelijke prijs verkocht wordt. Het gaat namelijk niet om een duur gloednieuw model, maar om een aantrekkelijk geprijsde tweedehands voertuig.

Ons aanbod bekijken of een proefrit maken? Kom naar de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod ex lease auto's? Dan kunt vanuit Meppel naar onze showroom in Hoogeveen komen. Hier worden al onze wagens namelijk getoond. Wilt u een proefrit maken? Dan is dit ook zeker mogelijk. Ons grote aanbod voertuigen wordt ook op onze website getoond. Heeft u geen zin om vanuit Meppel naar Hoogeveen te rijden, dan kunt u ons aanbod ook eerst op de website bekijken. Wilt u een proefrit maken, dan heten wij u alsnog welkom in onze showroom. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!