• Contact

Ex lease auto Hoogeveen

In onze showroom in Hoogeveen vindt u tweedehands voertuigen die wij van autodealers en particulieren hebben gekocht, maar ook voertuigen die wij bij leasemaatschappijen hebben gehaald. Koopt u een tweedehands leaseauto bij Van der Linden auto’s, dan krijgt u een zo goed als nieuwe wagen voor een zeer aantrekkelijke prijs. 


De voordelen van een tweedehands leaseauto

Het kopen van een tweedehands leaseauto brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van het kopen van een wagen die voorheen aangeboden werd met een leasecontract, is het feit dat dit voertuig slechts één eigenaar heeft gehad voor u. Dit betekent dat u altijd een zo goed als nieuw tweedehands voertuig koopt. 
 
Verder worden leaseauto’s altijd goed onderhouden. Koopt u een tweedehands leasing voertuig, dan weet u zeker dat u een auto met een uitstekende onderhouds- en schadehistorie aanschaft. Dit betekent overigens ook dat de tellerstand van uw tweedehands leaseauto gegarandeerd klopt en niet teruggedraaid is, zoals bij de tweedehands wagens van sommige particulieren en louche autobezitters. 
 
Verder zijn tweedehands leaseauto’s altijd laag geprijsd. Door een tweedehands leasing voertuig te kopen, kunt u dan ook veel geld besparen.


Geld besparen met een aantrekkelijke inruilkorting

In onze showroom in Hoogeveen profiteert u gegarandeerd van lage prijzen, maar u kunt de kosten van uw ex lease voertuig nog verder verlagen. Dit doet u door uw huidige voertuig in te ruilen en de inruilwaarde van de kosten van uw tweedehands wagen af te halen. Rijdt u een vrij nieuwe, hoogwaardige en populaire wagen van een goed merk? Dan loopt de korting door het inruilen van uw voertuig al snel op. 

1
Scan de code Open in browser