• Contact

Ex lease auto Hollandscheveld

Van der Linden auto’s verkoopt niet alleen standaard tweedehands wagens, maar ook voormalige leasing voertuigen. Dit zijn voertuigen die voorheen werden aangeboden met een leasecontract en gemiddeld erg jong zijn. Door een ex lease auto te kopen, kunt u een zo goed als nieuw voertuig rijden voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Gegarandeerd een hoogwaardig voertuig

Koopt u een voormalige leaseauto, dan rijdt u gegarandeerd een hoogwaardig voertuig. Leaseauto’s worden namelijk erg goed onderhouden door de leasemaatschappij, en hier heeft u na de aanschaf zeker profijt van. Ook weet u zeker dat de tellerstand van het voertuig klopt, want hier wordt niet mee gesjoemeld bij de leasemaatschappij. Koopt u een wagen van een particulier, dan heeft u deze garantie zeker niet. Ook heeft u in dit geval niet de garantie dat het voertuig goed onderhouden is. 

De kosten van een voormalige leaseauto

Voormalige leaseauto’s worden altijd voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht, aangezien het om tweedehands voertuigen gaat. Koopt u een voormalige leasing wagen, dan bespaart u veel geld en kunt u toch een zo goed als nieuwe wagen rijden. Wat de kosten van een tweedehands leasing voertuig precies zijn, is afhankelijk van het merk van de wagen, het model, de leeftijd en ga zo maar door. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tweedehands leasing voertuigen? Kom dan vanuit uw woonplaats Hollandscheveld naar onze showroom in Hoogeveen en kom onze voertuigen eens bekijken. Geen zin om naar onze showroom te rijden? Bekijk ons aanbod dan op onze website, want hier worden duidelijke foto’s van al onze voertuigen getoond. Ook vindt u veel voertuiginformatie op onze website.

1
Scan de code Open in browser