Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ex lease auto Emmen

U kunt al uw spaargeld in een nieuw voertuig steken, maar u kunt er ook voor kiezen om een voertuig te kopen die al een paar maanden of een paar jaar op de openbare weg rijdt. Door een tweedehands voertuig te kopen, kunt u veel geld besparen. En omdat Van der Linden auto’s de beste tweedehands voertuigen verkoopt, waaronder voormalige lease voertuigen, weet u zeker dat u hoge kwaliteit in huis haalt bij deze dealer.

Wat is een ex leaseauto?

Een ex leaseauto is een voertuig dat voorheen als lease wagen aangeboden werd, door een bepaalde leasemaatschappij in Nederland. Vaak worden deze wagens slechts voor bepaalde tijd gebruikt, namelijk gedurende het leasecontract. Dit kan twee jaar zijn, maar het kan ook om een jaar gaan. Omdat de voertuigen hierna niet nog een keer aangeboden kunnen worden als gloednieuwe leaseauto’s, worden ze tweedehands aangeboden. Dit betekent dat een leaseauto van Van der Linden auto’s in feite een zo goed als nieuwe wagen is. 

Ons aanbod bekijken? Bezoek de showroom

Bent u benieuwd welke leasewagens wij aanbieden? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen, want hier kunt u al onze voertuigen bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat u een voertuig wat beter kunt leren kennen. Komt u liever niet vanuit Emmen naar onze showroom in Hoogeveen als u niet weet wat voor wagens er door Van der Linden auto's worden aangeboden? Dan is het ook mogelijk om ons aanbod op de website te bekijken, want hier staan duidelijke foto's van onze voertuigen op.

Wilt u meer weten over ons aanbod tweedehands leaseauto's of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!