• Contact

Ex lease auto Coevorden

Een ex lease voertuig is een wagen die voorheen aangeboden werd in een leasecontract. Het zijn voertuigen die als tweedehands aangemerkt worden, maar doorgaans niet heel lang op de openbare weg gereden hebben. Dit komt omdat leasecontracten vaak een korte contracttijd hebben, bijvoorbeeld van twee jaar. Rijdt u in een voormalige leaseauto van Van der Linden auto’s, dan rijdt u in een zo goed als nieuwe wagen.

Waarom een voormalig leaseauto kopen?

Het aanschaffen van een voormalige leaseauto bij Van der Linden auto’s brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van dit voertuig, is dat het om een wagen gaat met een gegarandeerde kilometerstand. Verder zijn voormalige leaseauto’s altijd jong, namelijk gemiddeld twee tot drie jaar oud. Ook heeft u altijd volledig inzichtelijke onderhouds- en schadehistorie, aangezien de administratie van leaseauto’s erg nauwkeurig is. Bij een particulier heeft u deze garantie zeker niet, maar bij de ex leasing voertuigen in onze showroom zeker wel. 

 

Tot slot worden voormalige leaseauto's altijd aangeboden voor een gunstige aanschafprijs. Dit betekent dat u uw spaargeld gewoon op uw rekening kunt houden, maar wel een zo goed als nieuwe wagen rijdt van een gerenommeerd automerk. 

Een groot aanbod voertuigen

In onze showroom in Hoogeveen vindt u een groot aanbod tweedehands voertuigen, waaronder een groot aanbod voormalige leaseauto’s. Door onze showroom in Hoogeveen te bezoeken, kunt u ons aanbod bekijken. Ook kunt u ervoor kiezen om ons aanbod in Coevorden te bekijken, want onze voertuigen staan ook op onze website. Heeft u een mooie wagen gezien, dan komt u vanuit Coevorden gewoon naar onze showroom in Hoogeveen. 

1
Scan de code Open in browser