Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ex lease auto Beilen

U wilt een tweedehands voertuig aanschaffen, maar u wilt geen wagen die al vele jaren op de openbare weg te vinden is. Het liefst koopt u een voertuig waar u niet de derde, vierde of vijfde eigenaar van bent, maar die slechts door een enkele autobezitter voor u is gebruikt. In dit geval koopt u geen standaard tweedehands wagen bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen, maar investeert u in een ex lease voertuig. 

Een goed onderhouden voertuig

Leaseauto’s worden onderhouden door de leasemaatschappij, niet door de autobezitter zelf. Het voordeel van deze regeling voor u als koper van de wagen, is dat het voertuig gegarandeerd goed onderhouden is. Dit betekent dat het tweedehands voertuig een lange levensduur heeft en gegarandeerd lekker rijdt. Investeert u in een voormalige leaseauto, dan profiteert u hier vele jaren van. 

Ook weet u bij het aanschaffen van een voormalige leaseauto in Beilen zeker dat de tellerstand van het tweedehands voertuig klopt. Leasemaatschappijen zijn namelijk erg betrouwbaar, in tegenstelling tot sommige particulieren.

Flinke korting op uw aankoop? Ruil uw voertuig in

Tweedehands leaseauto’s worden altijd voor aantrekkelijke prijzen verkocht, maar u kunt de kosten van uw aankoop bij ons nog verder verlagen. Dit doet u door uw huidige voertuig in te ruilen bij het aanschaffen van een tweedehands wagen, om hier inruilkorting voor te krijgen. Hoe meer uw huidige voertuig waard is, des te meer korting u op uw aankoop krijgt. 

Bent u benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige voertuig? Kom dan vanuit Beilen naar onze showroom in het nabijgelegen Hoogeveen. Nu kunt u niet alleen de inruilwaarde van uw voertuig laten schatten, maar kunt u ook ons aanbod tweedehands leaseauto’s bekijken. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!