• Contact

Ex lease auto Assen

U kunt ervoor kiezen in een nieuwe leaseauto te rijden, maar het is veel goedkoper om een voormalige leaseauto aan te schaffen. Een voormalige leaseauto is een auto die enkele jaren lang als leasewagen op de openbare weg heeft gereden en nu tweedehands wordt aangeboden. U least deze wagen niet, maar koopt de wagen als occasion. Van der Linden auto's heeft een groot aanbod voormalige leaseauto's, die u in de showroom in Hoogeveen kunt komen bekijken. 

Het voordeel van een ex lease auto

Het aanschaffen van een voormalige leaseauto brengt een groot voordeel met zich mee. Dit voertuig wordt namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs verkocht, maar heeft slechts enkele jaren op de weg gereden. Een leasecontract heeft namelijk een duur van slechts enkele jaren en omdat het voertuig na het aflopen van het contract als occasion wordt aangeboden, heeft het slechts enkele jaren op de openbare weg gereden. Dit betekent dat u weinig geld betaalt, maar wel een voertuig kunt rijden dat zo goed als nieuw is. 

Van der Linden auto's: een groot aanbod occasions

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het kopen van een occasion en dat iedereen bovendien een ander budget heeft voor een nieuw voertuig. Daarom hebben wij een groot aanbod occasions, waaronder ook een groot aantal voormalige leaseauto's. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en u kunt al onze wagens bekijken en eventueel een paar proefritten maken. En wilt u ons aanbod vanuit uw woning in Assen bekijken? Dan gaat u gewoon naar onze website, want hier vindt u ook ons complete aanbod occasions.

Meer weten over onze occasions, de leaseauto's die wij verkopen of onze service? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.

1
Scan de code Open in browser