Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ex lease auto kopen

Van der Linden auto’s verkoopt verschillende soorten tweedehands voertuigen. In ons grote aanbod tweedehands wagens vindt u ook een groot aantal tweedehands leaseauto’s. Meer over het aanschaffen van een tweedehands leasing voertuig, leest u op deze pagina.

Waarom een ex lease voertuig aanschaffen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands leaseauto te kopen. Dit is niet zo vreemd, want het aanschaffen van een tweedehands leaseauto heeft diverse voordelen. Ten eerste is een tweedehands leaseauto altijd goedkoper dan een nieuwe wagen, aangezien er al eerder in gereden is. Daarnaast heeft u bij het aanschaffen van een ex lease auto de garantie dat er slechts één voormalige eigenaar is. U bent dus niet de derde, vierde, vijfde of zesde eigenaar, maar altijd slechts de tweede.

Een ander pluspunt van de tweedehands leaseauto, is dat leaseauto’s altijd goed onderhouden worden. Dit betekent dat u altijd een voertuig koopt met een uitstekende onderhouds- en schadehistorie en dus een lange levensduur. Tot slot heeft de tweedehands leasing wagen nooit een teruggedraaide tellerstand. Leasemaatschappijen zijn namelijk erg betrouwbaar, in tegenstelling tot louche autodealers of sommige particulieren.

De kosten van een tweedehands leaseauto

De kosten van een tweedehands leaseauto zijn afhankelijk van het merk en model en de leeftijd van het voertuig. Komt u naar onze showroom in Hoogeveen, dan vertellen wij u graag meer over de kosten van onze voertuigen of een wagen in het specifiek. 

Ons aanbod bekijken of aankoopadvies? Kom langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod tweedehands leasing voertuigen? Kom dan naar onze showroom. Wilt u iets vragen of wilt u aankoopadvies, dan kunt u onze showroom ook bezoeken. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om uw vraag te stellen.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!