• Contact

Ex lease auto Drenthe

Bent u woonachtig in het prachtige Drenthe en zoekt u in uw omgeving naar een ex-leaseauto om te kopen? Wilt u graag een ex-leaseauto aanschaffen omdat u weet hoe fijn het is om een oude leaseauto te kopen? Dan bent u bij Van der Linden Auto’s in Hoogeveen op de juiste plek. Wilt u alles weten over het kopen van een ex-leaseauto? Lees dan vooral even verder!

 

Van der Linden Auto’s in Hoogeveen

Aan het industrieterrein De Buitenvaart in Hoogeveen hebben wij twee locaties op steenworpafstand van elkaar. De ene locatie is onze showroom waar wij enorm veel occasions hebben klaarstaan voor u, iets verderop zit onze werkplaats waar wij reparaties, keuringen en onderhouden uitvoeren. In en rondom onze showroom hebben wij enorm veel auto’s voor u klaarstaan. Al deze occasions zijn door ons getest zodat we zeker weten dat we geen onbetrouwbare auto’s verkopen. Welke merken wij zoal hebben? Grofweg alle bekende merken die u in Nederland tegenkomt hebben wij in meerdere modellen staan doorgaans. Voor ons actuele aanbod kunt u altijd op onze site even rondneuzen of gewoon eens langskomen.

 

Ex-leaseauto kopen: De voordelen

Het kopen van een ex-leaseauto heeft wat voordelen. Dat is logisch, anders zou het niet zo populair zijn. Een belangrijke reden waarom mensen graag een oud-leaseauto kopen is dat deze auto’s in de meeste gevallen nog maar één eigenaar gehad hebben. Voor veel mensen is dit een fijn gegeven. Leaseauto’s worden altijd onderhouden door de wettelijke eigenaren van de auto. Hierdoor zal het onderhoud aan een leaseauto altijd goed gebeuren. Ook dit is een groot voordeel. Daarnaast zijn leasecontracten vaak enkele jaren waardoor een ex-leaseauto in de meeste gevallen nog een relatief jonge auto is.

 

Ex-leaseauto kopen in Drenthe

Wij hebben in ons geruime aanbod aan occasions verschillende ex-leaseauto’s. Het ene moment uiteraard wat meer dan de andere keer, maar doorgaans is de keuze altijd reuze. Om te kijken naar onze ex-leaseauto’s kunt u het beste bij ons in Drenthe langskomen. Tijdens uw bezoek laten we u het assortiment zien en praten we u uiteraard bij. Wilt u graag bij ons langskomen voor de mooiste ex-leaseauto’s van Drenthe? Tot snel!

1
Scan de code Open in browser